Schoolgids en schoolplan

Documenten

De VSO afdeling van Recon openluchtschool bestaat uit het ReconCollege waar vmbo en havo onderwijs wordt aangeboden met daarbinnen een aparte RoM-afdeling en de ReconPro praktijk- en ZML onderwijs. Het Recon College en Pro hebben samen ongeveer 125 leerlingen.

Onze school kenmerkt zich door het warme pedagogische klimaat dat voor onze leerlingen en ouders rust, overzicht en veiligheid biedt. De school richt zich op leerlingen in de leeftijd van 12 tot 20 jaar met een medische aandoening en een beperking in het leren. Er kan sprake zijn van aandoeningen zoals diabetes, astma, epilepsie of een afwijking van bijvoorbeeld hart, nieren, darmen of maag.
Naast medische problematiek spelen over het algemeen sociaal-emotionele en onderwijskundige factoren een rol. Het onderwijs is afgestemd op de ontwikkelingsmogelijkheden van de leerlingen.

Recon College biedt onderwijs op vmbo en havo niveau.

Schoolgidsdownload

Schoolondersteuningsplandownload