Vanaf maandag 4 januari 2021 zijn we begonnen met het online lesgeven. Alle communicatie tussen leerlingen en docenten verloopt via “teams” van Microsoft.  Vanuit het ministerie van OCW hebben we de nadrukkelijke opdracht gekregen om de praktijklessen/branches van de leerlingen door te laten gaan.  Dus de leerlingen krijgen deels fysiek en deels online les. Na de persconferentie is er sinds vandaag één belangrijke maatregel bijgekomen: verzocht wordt om indien mogelijk ook de-anderhalve-meter- afstand ook bij de leerlingen onderling te organiseren. Vanzelfsprekend geven we hier gehoor aan, dit is echter in de praktijklessen niet altijd haalbaar. In deze situatie beschermen we elkaar door het gebruik van mondmaskers en gezichtsbeschermers.