Beste ouders/verzorgers en leerlingen, ons docententeam heeft maandag 16 maart in gezamenlijkheid een plan van aanpak gemaakt voor het “afstandsonderwijs” Recon openluchtschool, afdeling Pro gedurende deze periode van thuis-quarantaine. Wij hebben u middels diverse kanalen op de hoogte gebracht, onderstaand nogmaals de belangrijkste informatie.

Zoals jullie weten is onze school de komende periode gesloten. Wij houden ons aan de richtlijnen vanuit de overheid die u eerder ontvangen heeft. Om de leerlingen zoveel mogelijk onderwijs en duidelijkheid te bieden, hebben wij de volgende afspraken gemaakt:

• Onderwijs wordt verzorgd door de mentor van uw zoon/dochter door werkbladen en werkboekjes naar u te versturen per post.
• De inlogcodes van digitale programma’s worden met u gedeeld zodat uw zoon/dochter thuis aan de slag kan. Digitaal kan er gewerkt worden op Squla, Gynzy, Nieuwsbegrip en eventueel studiemeter.
• Mentoren hebben gedurende de week minimaal 1 keer oudercontact om het overzicht te bewaken. Dit contact kan telefonisch of via de mail zijn.
• Iedere maandag komt een deel van het Proteam bijeen om nieuw werk voor te bereiden zolang de scholen gesloten zijn.
• Communicatie over schoolwerk verloopt via de mentor.
• Mocht u vragen hebben omtrent opvang, digitale devices of andere vragen omtrent het coronavirus, dan kunt u mailen naar: coronavso@olsderecon.nl

Mocht u nog algemene vragen hebben, dan kunt u mij tussen 8:00 en 16:00 uur bereiken. Evelien Dullaart, afdelingsleider Recon Pro: e.dullaart@olsderecon.nl

Succes!