Als eerste hartelijk dank voor de belangstelling tijdens de open dag op 4 november. De overgang naar de nieuwe tijdelijk locatie is voor de leerlingen goed verlopen. Zij hebben samen met een dichter afscheid van de Dordtsestraatweg genomen en deze herinnering is opgehangen in onze aula. Voor het gedicht: klik hier.

Ik ben trots op de collega’s hoe we de drie gebouwen weer helemaal in de Recon-sfeer hebben ingericht.

Gelukkig kunnen we als afsluiting van onze overgang ook weer Kerst vieren met alle leerlingen en dit heeft geresulteerd in een Galafeest in het Islamunda theater, dat op loopafstand ligt.

Wat heeft iedereen genoten van dit mooie Gala: klik hier.

De enige aantekening bij onze nieuwe locatie is het feit dat het dicht bij de winkels ligt. Hier volgt een bericht van onze verpleegkundigen. WAT ETEN ZE?  Klik hier