Vorig jaar heeft mevrouw Loeve het ‘leermeester plus’ diploma behaald. Een jaar verder kunnen we terugkijken op een mooie ontwikkeling van het vak KAS binnen de Recon Pro. Deed vorig jaar Natt zo goed haar best dat zij als eerste kandidaat via de nieuwe leerweg KAS certificering het officiële certificaat in ontvangst mocht nemen tijdens een tocht langs sterren restaurants.lees meer

Ook de andere kandidaten van de KAS groep ervaren de voorsprong die zij hebben tijdens hun stage door les te krijgen binnen de leerweg. Een bericht van een stageevaluatie van een KAS leerling:

“Doet het hartstikke goed in de horeca van het vakantiepark. Ze wisselt de bediening af met werkzaamheden in de keuken. De ene donderdag staat ze in de keuken en de andere week in de bediening. Die combinatie/afwisseling werkt heel goed voor haar, waarbij ze wel heeft aangegeven dat ze het in de keuken wel het allerleukste vindt. Ze heeft leuk contact met haar collega’s, maakt praatjes met de gasten en bloeit steeds meer op. Heel mooi om te zien.”